NOORDERLICHT bereid zich voor op duurzame groei.

2 april 2022

Het was een mooi 1e kwartaal!

Het eerste kwartaal van 2022 had voor NOORDERLICHT 2 doelen: 1) Uit onze schaduw stappen 2) 7 usecases ontwikkelen

We zijn begonnen met wekelijkse LinkedIn berichten. Daar kwamen veel reakties op. Particulieren die iets wilden, bedrijven die contact zochten om te kijken of ze er iets mee konden en de eerste financiers melden zich. We zijn er erg blij mee, het onderwerp leeft en we zijn iets moois aan het maken op een maatschappelijk relevante wave.

De werkende usecases doen het naar verwachting. Komend kwartaal zetten we de puntjes op de i waar nodig ook de 7e (‘loadbalancing’ zie eerdere post) ronden we komend kwartaal nog af. Dit is een ongoing proces.

Het 2e kwartaal heeft 2 doelen: 1) Proof of Values met relevante marktpartijen om de waarde van de usecases aan te tonen. Bijvoorbeeld met een energieleverancier die uurcontracten aanbiedt. 2) Architectuur ontwikkelen welke onbeperkte opschaling faciliteert

p> Ons doel is om in 2025 meer dan 100.000 apparaten dagelijks te optimaliseren. Hier hebben we schaalbare processen en IT platform voor nodig. Hier gaan we principes gebruiken hoe een telecom operator een managed netwerk bestuurd.

NOORERLICHT bereid zich voor op duurzame groei! Zie ook onze NOORDERLICHT LinkedIn pagina.